Werkwijze therapie - Therapeut Patrice Nieuwenhuijs
497
page-template-default,page,page-id-497,page-child,parent-pageid-96,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Werkwijze – Nieuwenhuijs Therapie Amsterdam

Ik wil graag beginnen met een quote van C.G. Jung:

“Je blik zal enkel helder worden wanneer je in je hart kijkt.
Wie naar buiten kijkt, droomt.
Wie naar binnen kijkt wordt wakker”

Waarom voel ik mij niet meer écht?

Het leven kan ingewikkeld en lastig zijn, of wij maken het onszelf moeilijk. Niet leuk en het doet pijn. Om pijn niet te hoeven voelen, hebben we onbewust gedrag aangeleerd in de hoop op die manier bevestiging, aandacht en het gevoel dat je erbij hoort te krijgen. Bang als we in weze zijn voor afwijzing en gekwetst te worden.

Therapie Amsterdam zet je aan het roer: Koers richting ECHT!

Ik help je om erachter te komen wat je werkelijk voelt en wilt. We onderzoeken welke gebeurtenissen en mensen van invloed waren op jou. Welk gedrag was ooit handig, maar nu niet meer. Ik help je weer écht te voelen wat klopt en wat niet. Je zult merken dat je met een andere blik naar je eigen vragen en problemen gaat kijken. Dat je met meer vertrouwen kunt varen op je eigen gevoel wat goed is.

Een praktische en werkende methode

Ik heb door de jaren heen een eigen zeer praktische en werkende methode ontwikkeld.

Heart – Body – Mind – Alignment:
Feel (Voel) – See (Neem waar) – Understand (Begrijp)

Ons lichaam dient in wezen als de vertaalslag van wat we in ons hart werkelijk willen en wie we werkelijk zijn. Als we goed luisteren en voelen transformeert daardoor je manier van denken, waardoor we dieper ontspannen en relaxter met de soms woelige tijden van het leven kunnen zijn. Zo kunnen we ook in de flow van het leven terecht komen, iets waar ieder mens volgens mij naar verlangt. Ik stel je vragen en leer je de taal van je eigen lichaam en je gevoel (intuïtie) te verstaan. Een mooi en diepgaand proces waar ieder mens gelukkig van wordt.