Behandeltarief en vergoedingen - Therapeut Patrice Nieuwenhuijs
124
page-template-default,page,page-id-124,page-child,parent-pageid-378,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
therapie-amsterdam-patrice-nieuwenhuijs

Nieuwenhuijs Therapie – Behandeltarief & Vergoedingen

Ik vind het belangrijk dat we de tijd hebben om aan je herstel te werken. Daarom duren mijn sessies niet 45 of 50 minuten – zoals gebruikelijk, maar 60 minuten.

  • Individuele therapie: € 100,- per sessie van 60 minuten (btw vrij)
  • Relatietherapie: € 160,- per sessie van 90 minuten |  € 110,- per sessie van 60 minuten (inclusief btw)
  • Coaching € 110,00 per uur (vrijgesteld van BTW)

Behandeling vergoed?

Regelmatig worden de kosten van de behandeling vergoed door je zorgverzekering. De vergoeding van mijn therapie valt onder de aanvullende verzekering. Het is de moeite waard om van te voren op te zoeken of jouw aanvullende verzekering de therapie dekt. Helaas kan ik je daar geen informatie over geven, omdat de vergoedingen enorm verschillen per verzekeraar en polis.

Hier vind je in ieder geval een overzicht van de verschillende verzekeraars: Informatie over vergoedingen op de site van NVPA.

In principe heb je geen verwijzing van je huisarts nodig, omdat de vergoeding onder de aanvullende verzekering valt.

Verzekeraars

Ik heb geen contracten gesloten met zorgverzekeraars, omdat ik niet geloof in de vrije marktwerking van de zorg. Een verzekeraar kan en mag niet bepalen hoeveel behandelingen jij nodig hebt. Jij staat aan het roer van je herstel, jij bepaalt.

Betalen

Ik heb een pinautomaat, dus je kunt direct betalen. Wel zo handig. Je krijgt van mij meteen een factuur mee. Deze kun je declareren bij je zorgverzekeraar.