Behandeltarief en vergoedingen - Therapeut Patrice Nieuwenhuijs
124
page-template-default,page,page-id-124,page-child,parent-pageid-378,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Nieuwenhuijs Therapie – Behandeltarief & Vergoedingen

Ik vind het belangrijk dat we de tijd hebben om aan je herstel te werken. Daarom duren mijn sessies niet 45 of 50 minuten – zoals gebruikelijk, maar 60 minuten.

  • Individuele therapie: € 110,- per sessie van 60 minuten (btw vrij)
  • Relatietherapie: € 175,- per sessie van 90 minuten |  € 120,- per sessie van 60 minuten
  • Coaching € 120,- per uur

KvK: 32057186
BTW nr. NL0986.38.580

Behandeling vergoed?

Regelmatig worden de kosten van de behandeling voor een deel vergoed door je zorgverzekering. Relatietherapie wordt helaas niet vergoed door de ziektekosten verzekering. De vergoeding van mijn therapie valt onder de aanvullende verzekering. Het is de moeite waard om van te voren op te zoeken of jouw aanvullende verzekering een deel van de therapie dekt. Helaas kan ik je daar geen informatie over geven, omdat de vergoedingen enorm verschillen per verzekeraar en polis.

Individuele sessies komen voor gedeeltelijke vergoeding in aanmerking. Relatie therapie wordt vooralsnog niet vergoed.

Hier vind je in ieder geval een overzicht van de verschillende verzekeraars: Informatie over vergoedingen op de site van NVPA.

In principe heb je geen verwijzing van je huisarts nodig, omdat de vergoeding onder de aanvullende verzekering valt. Het eigen risico blijft onaangetast omdat de eventuele vergoeding onder de aanvullende verzekering valt.

Verzekeraars

Ik heb geen contracten gesloten met zorgverzekeraars, omdat ik niet geloof in de vrije marktwerking van de zorg. Een verzekeraar kan en mag niet bepalen hoeveel behandelingen jij nodig hebt. Jij staat aan het roer van je herstel, jij bepaalt.

Betalen

ik stuur je een tikkie na de sessie en mail je de factuur als je betaald hebt zodat je die bij je zorgverzekeraar gedeeltelijk kan declareren.